Πανεπιστήμιο Νεάπολις – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Εξήγγειλαν κοινά διδακτορικά προγράμματα

neapolis-diaskepsi-typou

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Μιχαήλ Λεπτός και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη την έναρξη κοινών διδακτορικών προγραμμάτων, καθώς και νέων κοινών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών  Σπουδών. Όπως αναφέρθηκε συγκεκριμένα, τα δύο Πανεπιστήμια διευρύνουν και ενδυναμώνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους σε τομείς συνεπίβλεψης διδακτορικών διατριβών σε 19 γνωστικά αντικείμενα.

Πρόκειται, ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Λεπτός για τους κλάδους: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, Διοίκηση Νοσηλευτικών Μονάδων, Τραπεζικά – Χρηματοοικονομικά, Νομική Επιστήμη, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Φιλολογία – Ιστορία, Διαχείριση και Ανάπτυξη Ακινήτων, Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Ψυχολογία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική, Οικονομικές Επιστήμες, Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις, Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική, Θεατρικές Σπουδές και Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού.

Οι πρώτες αιτήσεις για διδακτορικές διατριβές θα γίνονται δεκτές από τις 15 Ιουλίου έως και 15 Σεπτεμβρίου, με έναρξη του προγράμματος τον προσεχή Οκτώβριο.

Τα δύο Πανεπιστήμια, τόνισαν οι κ. Λεπτός και Μασσέλος, εκφράζουν τη βούλησή τους για επέκταση της συνεργασίας τους στη διοργάνωση νέων κοινών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών σε γνωστικά αντικείμενα όπως Ολική Ποιότητα, Πολιτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Φιλολογία – Πολιτισμός – Αρχαιολογία – Ιστορία – Θέατρο, Διατροφολογία και Τουρισμός.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εξέφρασαν την πεποίθησή τους για την επιτυχή έκβαση της κοινής προσπάθειας.

Στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη συμμετείχαν οι Καθηγητές Σπύρος Βλιάμος, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Νεάπολις  και Παντελής Σκλιάς, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα  σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, που παρέχει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Τα προγράμματα σπουδών του τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., και αποτελούν μία σίγουρη εναλλακτική πρόταση σπουδών.

Οι απόφοιτοι Λυκείου και οι γονείς τους, οι φοιτητές, οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για ανώτερες σπουδές με αναγνωρισμένο πτυχίο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος, 2310931673, [email protected]).

 

Υπ. Γραφείου Θεσσαλονίκης

T: 2310931673

M: 6936978839

E: [email protected]

W: www.nup.ac.cy

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

8042 Πάφος Κύπρος

Τ: 00357 26843300

F: 00357 26931994

Ε: [email protected]

W:www.nup.ac.cy

 

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Δημόσια Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Η προετοιμασία της ηγετικής ομάδας των ελληνικών πανεπιστημίων κατά την εξωτερική τους αξιολόγηση Η προετοιμασία της ηγετικής ομάδας των ελληνικών πανεπιστημίων κατά την εξωτερική τους αξιολόγηση
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων 2015-2016 Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων 2015-2016
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Διπλή Σταδιοδρομία Αθλητών – Αθλητριών” Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Διπλή Σταδιοδρομία Αθλητών – Αθλητριών”

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube