«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ALBETA»

collaborations_albeta

Διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα  μας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις και ακολουθώντας  με συνέπεια τα μηνύματα της αγοράς εργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στα ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα του τομέα του Επισιτισμού , συνάπτοντας προνομιακές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της εστίασης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη μεγάλη  αποκλειστική  συνεργασία του, με  τους φούρνους ALBETA.

Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι  η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις στα καταστήματα της ALBETA, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της ALBETA προς τους σπουδαστές είτε κυρίως μέσω της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.

Τέλος, «γλυκιά έκπληξη» περιμένει όποιον επισκεφθεί τους γνωστούς φούρνους. «Ερμής» ονομάζεται το νέο μοναδικό έδεσμα που θα λανσάρουν και αποτελεί έμπνευση & δημιουργία του τμήματος Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.

 

Κατάστημα Albeta θα βρειτε στο κέντρο (Λασσάνη, Μητροπόλεως, Εθν. Αμύνης, Καρόλου Ντηλ) & στην Πυλαία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406 ,http://www.iek-xini.edu.gr

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Μεγάλη συνεργασία στον Τομέα Ασφάλειας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ & της Άθως Security Μεγάλη συνεργασία στον Τομέα Ασφάλειας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ & της Άθως Security
Ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ Ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ με τον ΕΣΑΚΕ
Διεθνή συνεργασία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας για την ασφάλεια! Διεθνή συνεργασία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας για την ασφάλεια!
Tο Mediterranean College επισημοποιεί μια μεγάλη συνεργασία Tο Mediterranean College επισημοποιεί μια μεγάλη συνεργασία

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube