Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας: Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα Οκτώβριου

ΑΦΙΣΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ.cdr

Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ακολουθώντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης προσωπικού εστίασης, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου.

Οι ειδικότητες του Τομέα Επισιτισμού είναι:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)
  • Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

Η φοίτηση των σπουδαστών ολοκληρώνεται σε 4 εξάμηνα (2 έτη) και πραγματοποιείται στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου του Επισιτισμού.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημόσιους & ιδιωτικούς φορείς στον επισιτιστικό τομέα, τακτική διοργάνωση παρουσιάσεων και διαλέξεων από διακεκριμένους Chef – Ζαχαροπλάστες, και με τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς, εκθέσεις και event Μαγειρικής οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Επίσης μέσα στο πλαίσιο των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων μέσω των οποίων αποκτούν επιπλέον εξειδίκευση.

Ο Τομέας Επισιτισμού, υποστηρίζεται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας, μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τουρισμού και της εστίασης από όλη την Ελλάδα,  οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων καθώς και με τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόλογα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους. Μέσα από την επαφή τους με το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Τομέα Επισιτισμού, μπορούν να διακριθούν επαγγελματικά και σε κουζίνες μεγάλων εστιατορίων και ξενοδοχείων ξένων χωρών, αφού το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ συνεργάζεται με εταιρείες εύρεσης εργασίας του εξωτερικού, όπως η Las iguanas, και η  Loch Fyne Restaurants.

Εάν θέλεις και εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα στο χώρο του Art & Design εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου ΕΔΩ ή κάλεσε έναν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας στο 2310 552406!

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Επιστροφή στα θρανία! ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Επιστροφή στα θρανία!
«Ιατρική Γενετική» – Εξ αποστάσεως Εξειδικευμένη επιμόρφωση: Έναρξη νέων εγγραφών «Ιατρική Γενετική» – Εξ αποστάσεως Εξειδικευμένη επιμόρφωση: Έναρξη νέων εγγραφών
ΙΙΕΚ New York: Άρχισαν οι εγγραφές στα  Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου ΙΙΕΚ New York: Άρχισαν οι εγγραφές στα Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου
Εκθέτουν τα έργα τους οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων και Καλλιτεχνικών σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας Εκθέτουν τα έργα τους οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων και Καλλιτεχνικών σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube