ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας – Εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση στα Ξενοδοχεία Stratos Vassilikos και President

20150407_133130

Ο τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πραγματοποίησε τη Μ. Τρίτη 07 Απριλίου εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση στα ξενοδοχεία Stratos Vassilikos (5*) και President (4*). Η δραστηριότητα έλαβε χώρα  στο πλαίσιο συλλογικής εργασίας που ανέλαβαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Υποδοχής & Φιλοξενίας, με  θέμα «Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο  Stratos Vassilikos,  οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν από τον Front Office Manager του Ξενοδοχείου κ. Θ. Eυαγγελόπουλο. Ο κ. Ευαγγελόπουλος, στην συζήτηση που είχε με τους σπουδαστές ανέπτυξε τις πτυχές του Συνεδριακού Τουρισμού και τις απαιτήσεις της δουλειάς σε σχέση με τη φιλοξενία εκδηλώσεων συνεδριακού χαρακτήρα για εταιρικούς πελάτες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης και για το project «Ελληνικό Πρωινό»  και την ιδιαίτερη απήχηση που έχει από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Η δεύτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα σε δυναμικότητα ξενοδοχεία της Αθήνας , το Hotel President, όπου  την  ξενάγηση των σπουδαστών ανέλαβε ο Operation Manager κ.  I. Μακρίδης. Η ξενάγηση, εκτός από τα δωμάτια περιελάμβανε και τα εστιατόρια της μονάδας,  με πρωταγωνιστή το εντυπωσιακό “penthouse 21” lounge bar του ξενοδοχείου, στον 21ο όροφο, απ’ όπου μπορεί να απολαύσει ο πελάτης την υπέροχη θέα της Αθήνας. Ο κ. Μακρίδης ανέπτυξε όλες τις δυνατότητες των συνεδριακών υποδομών και δυνατοτήτων του ξενοδοχείου και στάθηκε ιδιαιτέρως στις οργανωτικές δεξιότητες αλλά και γνώσεις που πρέπει να διαθέτει ένα Τουριστικό Στέλεχος,  προκειμένου  να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς.

Οι σπουδαστές του Tομέα Τουρισμού εκτός από τις εμπειρίες που αποκόμμισαν είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά πως γίνεται το set up ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις πάνω στον τομέα του banqueting στα ξενοδοχεία.

Για πάνω από μισό αιώνα  τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές, επισκέψεις, happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους,  τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν  ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και  θέτουν  ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας:

Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου-Τηλ.: 210 9640117

www.iek-xini.edu.gr  – www.facebook.com/iekxiniglyfada

20150407_142506

20150407_130735

20150407_124455

20150407_113431

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Καταλυτικά τα συμπεράσματα του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την Αθηναϊκή Ριβιέρα Καταλυτικά τα συμπεράσματα του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την Αθηναϊκή Ριβιέρα
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016 ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
«New Year – New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια! «New Year – New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube