ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης – Ενάρξεις εξειδικευμένων προγραμμάτων Απριλίου!

a

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ανακοινώνει τις νέες ενάρξεις προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης που θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Απρίλιο.

Ενάρξεις Απριλίου:

  1. Barista: Τετάρτη 15 Απριλίου
  1. Bartender: Τετάρτη 15 Απριλίου
  1. ManicurePedicure: Πέμπτη 16 Απριλίου
  1. WebDesign: Πέμπτη 23 Απριλίου
  1. Μόνιμο Μακιγιάζ: Τρίτη 28 Απριλίου
  1. TattooArtist: Τρίτη 28 Απριλίου

Οι ενδιαφερόμενοι για τα παραπάνω προγράμματα, εφόσον επιθυμούν να ενταχθούν στα νέα τμήματα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους στο 2310 552406, για την άμεση κατοχύρωση της θέσης τους.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310552406, Ε. [email protected], U. www.keasxini.edu.gr

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: ,

Δείτε επίσης:

Ένας μήνας γεμάτος επιλογές! Κατοχύρωσε σήμερα τη συμμετοχή σου στα νέα τμήματα των σεμιναρίων του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ & κάνε το χόμπι σου επάγγελμα! Ένας μήνας γεμάτος επιλογές! Κατοχύρωσε σήμερα τη συμμετοχή σου στα νέα τμήματα των σεμιναρίων του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ & κάνε το χόμπι σου επάγγελμα!
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ: Tennis Coaching! Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ: Tennis Coaching! Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη
Tennis Coaching! – Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη Tennis Coaching! – Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη
Working a Tattoo… από το Tattoo School του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ – Όσα είδαμε.. Working a Tattoo… από το Tattoo School του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ – Όσα είδαμε..

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube