ΕΡΓΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΕΡΓΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Σ’ ενδιέφερε πάντα ο κλάδος της Υγείας; Διάλεξε για τις σπουδές σου μία από τις πιο περιζήτητες και αποδοτικές ειδικότητες!

Σπούδασε Βοηθός ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης!

  • Θ’ αποκτήσεις κρατικό δίπλωμα και την βρετανική πιστοποίηση του NCFE!
  • Θα παρακολουθήσεις πλήθος επιπλέον μαθημάτων και σεμιναρίων εξειδίκευσης, εναρμονισμένων με τις επιταγές και ανάγκες της σύγχρονης αγοράς (αθληιατρική, Physio Pilates, Shiatsu, Stress Management Ψυχολογία Ασθενή κ.α)!
  • Θα παρακολουθήσεις σε εβδομαδιαία βάση σειρά επισκέψεων ειδικού ενδιαφέροντος σε νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, εταιρείες ιατρικών μηχανημάτων, γυμναστήρια, αθλητικού συλλόγους, ομάδες κ.α!
  • Θ’ αποκτήσεις πραγματική εργασιακή προϋπηρεσία, πριν την αποφοίτησή σου!
  • Θα εκμεταλλευτείς το δίκτυο μεγάλων συνεργασιών με εταιρείες – ηγέτες στον κλάδο του Τουρισμού του Ε.Ο ΞΥΝΗ (Όμιλος Ιατρικού, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ κ.α.) και θα βρεις δουλειά, με την αποφοίτησή σου!

… ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 99% ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ!!!!

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ:

http://www.iek-xini.edu.gr/physio-iek-xini-thessalonikis

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

Education Festival 2017 «Σπουδάζω Ελλάδα» – Divani Caravel 8 & 9 Σεπτεμβρίου Education Festival 2017 «Σπουδάζω Ελλάδα» – Divani Caravel 8 & 9 Σεπτεμβρίου
Θέλεις να σπουδάσεις στο Mediterranean College, με υποτροφία 50%; Μάθε Πώς! Θέλεις να σπουδάσεις στο Mediterranean College, με υποτροφία 50%; Μάθε Πώς!
EVABEAUTY STUDIES – 200€ έκπτωση έως 28/7 – Η πιο δροσερή προσφορά του καλοκαιριού! EVABEAUTY STUDIES – 200€ έκπτωση έως 28/7 – Η πιο δροσερή προσφορά του καλοκαιριού!
Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Εκπαίδευσης  με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή,  σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Εκπαίδευσης με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube