Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World

Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία ανακοινώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, με την οποία ισχυροποιεί γι’ ακόμη μια φορά τον τομέα των Παιδαγωγικών και συγκεκριμένα τις ειδικότητες του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου και Βοηθού Εργοθεραπείας . Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει επίσημη συνεργασία με τα εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα  Κέντρα Λόγου & Μάθησης «Plasis World» θα  παράσχουν στους σπουδαστές του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης.

Το «Plasis World» με τεράστια συμβολή και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη μάθηση,  διάσπαση προσοχής ,υπερκινητικότητα, δυσλεξία κ.α, ξεχωρίζει για την έγκαιρη και πολύπλευρη διάγνωση που παρέχει και επιτρέπει την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης τα οποία βοηθούν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων που χρειάζονται βοήθεια.  Η συνεργασία με το «Plasis World»  διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τους προσφέρει την προοπτική για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Ανακοινώνεται επίσης από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ( ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΑ )  η έναρξη του προγράμματος εξειδίκευσης με τίτλο  «Εξειδίκευση στην Εργοθεραπεία, Μέθοδοι και Πρακτική στην Κλινική Πράξη».

Επιστημονική Υπεύθυνη των σεμιναρίων είναι  η κυρία  Εβίτα Ζιούδρου, Κλινική  Γλωσσολόγος και Υπεύθυνη των Κέντρων Λόγου & Μάθησης PlasisWorld.

Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πρωτοπόρα Κέντρα Λόγου & Αποκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» στον διαρκή αγώνα για την ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των σπουδαστών και των αποφοίτων του.

Μάθετε περισσότερα για το «Plasis World» : http://www.plasisworld.gr/

Μάθετε περισσότερα για τον τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ: http://www.iek-xini.edu.gr/tomeis-spoydwn/paidagwgika

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

«Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης»,  η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ  για διέξοδο από την οικονομική κρίση «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης», η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για διέξοδο από την οικονομική κρίση
MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου! MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου!
60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ – Συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι μας στην κορυφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης 60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ – Συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι μας στην κορυφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης
Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube