Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Σχολείο και Κοινωνία: Προοπτικές και Προκλήσεις

Poster_Imerida_October2017

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» οργανώνει διάλεξη, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10.00′, στην Αίθουσα Εκδηλώσεών του με θέμα:

«Το σχολείο, χώρος γνώσης, πολιτισμού και ήθους, τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο, απαξιώνεται από την ελληνική κοινωνία».

  • Μορφές του φαινομένου.

  • Αξιοποίηση του εκπαιδευτικού δυναμικού, των καινοτόμων ιδεών του, των ιδιαίτερων ικανοτήτων του  προς όφελος των παιδιών.

  • Προοπτικές και προκλήσεις για το μέλλον του σχολικού θεσμού και του ρόλου του.

Κεντρικοί ομιλητές της διάλεξης θα είναι: ο κ. Δημήτριος Καραγιάννης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick Λευκωσίας Κύπρου και Παιδοψυχίατρος, ο κ. Γεώργιος Σπανός, Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και  ο κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, Καθηγητής Θεολογίας του Α.Π.Θ.  

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

https://delasalleschoolsociety.eventbrite.com

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Γαλλικός Κινηματογράφος από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Γαλλικός Κινηματογράφος από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πάρτι Υποδοχής Αποφοίτων Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πάρτι Υποδοχής Αποφοίτων
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Το σχολείο… αυτός ο υπέροχος κόσμος μάθησης και πολιτισμού Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Το σχολείο… αυτός ο υπέροχος κόσμος μάθησης και πολιτισμού
IEK ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Τελευταίες θέσεις για το τμήμα Αεροπορικών Σπουδών IEK ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Τελευταίες θέσεις για το τμήμα Αεροπορικών Σπουδών
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube