ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

euro2004-kriti-fbpost

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πάντα πιστό στις αρχές της Παιδείας και του Αθλητισμού, με αφορμή τον Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό ΑγώναΦιλικό Αστέρων ανάμεσα στην «2004 Legend Team» και την «Inter For Ever», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, συμμετέχει ως Χορηγός υποστηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Αποκλειστικά οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Δημοσιογραφίας και Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη θα συμμετέχουν ενεργά στην κάλυψη του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, θα εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και θα βρεθούν δίπλα στους ΄΄ θρύλους ΄΄ της Εθνικής Ελλάδος 2004 και στους βετεράνους της Ίντερ Μιλάνου.

Λίγο νωρίτερα, την ίδια ημέρα, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου), στη 13:30 μ.μ., ο Τραϊανός Δέλλας, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, θα βρεθούν δίπλα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα συνομιλήσουν μαζί τους και θα βραβευτούν από τη σπουδαστική κοινότητα και τη Διοίκηση της σχολής για τη συνολική τους προσφορά στον Αθλητισμό και την  πολυετή συμβολή τους στις διεθνείς επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδας!

 

Πληροφορίες:


ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

«Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη «Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη
Career Days 2017 από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Το ραντεβού με το μέλλον κλείνεται εδώ! Career Days 2017 από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Το ραντεβού με το μέλλον κλείνεται εδώ!
Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό
ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 – Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 – Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube