Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο!

digital-marketing

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» Πειραιά διοργανώνει επαγγελματικό σεμινάριο εξειδίκευσης στο Digital Marketing, με θέμα «Κάντε το Internet να δουλέψει για εσάς!» και εισηγητή τον κορυφαίο Digital Account Specialist, κ. Θέμη Μαλτέζο!

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά (Φίλωνος 39) και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Το εξειδικευμένο επαγγελματικό σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν στην πράξη τα εργαλεία, τις τεχνικές και την στρατηγική του Google AdWords (Digital Marketing), μέσα από ρεαλιστικά παραδείγματα και στοιχεία. Η εκμάθηση είναι πλήρως αποτελεσματική, καθώς το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο, χρησιμοποιώντας πραγματικούς google accounts και αληθινά case studies της ελληνικής αγοράς!

Αν θέλετε κι εσείς να μετατρέψετε το διαδίκτυο σε δυνατό εργαλείο πώλησης και ισχυρό «σύμμαχο» της επιχείρησής σας, ή της εταιρείας/οργανισμού όπου εργάζεστε, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά, καλώντας στο 210 4120714, ή στέλνοντας e-mail στο [email protected] !

 Για περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις
Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ – ΑΡΩΓΗ & EUROMEDICA» Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ – ΑΡΩΓΗ & EUROMEDICA»
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ» Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ»
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube