Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο!

digital-marketing

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» Πειραιά διοργανώνει επαγγελματικό σεμινάριο εξειδίκευσης στο Digital Marketing, με θέμα «Κάντε το Internet να δουλέψει για εσάς!» και εισηγητή τον κορυφαίο Digital Account Specialist, κ. Θέμη Μαλτέζο!

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά (Φίλωνος 39) και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Το εξειδικευμένο επαγγελματικό σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν στην πράξη τα εργαλεία, τις τεχνικές και την στρατηγική του Google AdWords (Digital Marketing), μέσα από ρεαλιστικά παραδείγματα και στοιχεία. Η εκμάθηση είναι πλήρως αποτελεσματική, καθώς το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο, χρησιμοποιώντας πραγματικούς google accounts και αληθινά case studies της ελληνικής αγοράς!

Αν θέλετε κι εσείς να μετατρέψετε το διαδίκτυο σε δυνατό εργαλείο πώλησης και ισχυρό «σύμμαχο» της επιχείρησής σας, ή της εταιρείας/οργανισμού όπου εργάζεστε, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά, καλώντας στο 210 4120714, ή στέλνοντας e-mail στο [email protected] !

 Για περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Nail Care Therapist στη  Θεσσαλονίκη με το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αισθητική Νυχιών» ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Nail Care Therapist στη Θεσσαλονίκη με το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αισθητική Νυχιών»
Επαγγελματική εξειδίκευση “Εναλλακτικές Θεραπείες & Spa Therapy” στην Θεσσαλονίκη από την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Επαγγελματική εξειδίκευση “Εναλλακτικές Θεραπείες & Spa Therapy” στην Θεσσαλονίκη από την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
Η τέχνη της Ζαχαροπλαστικής στην ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: γρήγορη πιστοποίηση με άμεση αποκατάσταση Η τέχνη της Ζαχαροπλαστικής στην ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: γρήγορη πιστοποίηση με άμεση αποκατάσταση
ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Νέα Τμήματα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, μια εξειδίκευση με θετικές προοπτικές ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Νέα Τμήματα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, μια εξειδίκευση με θετικές προοπτικές
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube