ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

kypros-fbpost

Καμπάνια εκπαιδευτικών ενημερώσεων

10/05 – 13/05

Ajax hotel Γεωργίου Νεοφύτου, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός, Κύπρος

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα για να γνωρίσεις το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ λόγω της αυξημένης ζήτησης προγραμμάτων σπουδών από νέους και νέες της Κύπρου, διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λεμεσό από την Τετάρτη 10 Μαΐου έως το Σάββατο 13 Μαΐου. Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ajax Hotel (Γεωργίου Νεοφύτου, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός, Κύπρος).

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον σύνδεσμο αποφοίτων μέσης τεχνικής εκπαίδευσης Κύπρου (Σ.Α.ΜΕ.Τ.Ε.Κ.) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ώρα 18.45 στο θέατρο Α’ τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Στα 45 και πλέον χρόνια της ηγετικής του πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με περισσότερους από 12.000 ενεργούς σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο, την πόρτα στην αγορά εργασίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ένα από τα 7 καλύτερα στην Ευρώπη!

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα που τους επιτρέπει να εργαστούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ γίνονται δεκτοί, απόφοιτοι Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι κυρίως πρακτικό και εμπλουτίζεται με πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών επισκέψεων. Με stateoftheart εγκαταστάσεις πανελλήνιας υπεροχής σε 5 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα), με τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά του, τις 86 σύγχρονες ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών και το πλήθος πιστοποιήσεων που προσφέρει, αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή σπουδών για όποιον επιθυμεί τεχνική εκπαίδευση και εξειδίκευση που οδηγεί σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Μεταξύ άλλων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα βρετανικό δίπλωμα σπουδών, το οποίο πιστοποιείται από το Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό Pearson Assured.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιζήτητοι τομείς σπουδών που πρόκειται να λειτουργήσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ:

pinakas

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο 2310 260 200 & 210 82 24 074

ή

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: ,

Δείτε επίσης:

Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis
«ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»
«Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη «Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube