Εκδήλωση – Σεμινάριο Εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα

speak_afisa

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-σεμινάριο το Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00, με θέμα: «Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ALPT», στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SPEAK (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο που θα αφορά τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις στην Αραβική Γλώσσα, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση πτυχίου.

Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι: ο Dr Hussein Marie Mahmoud, Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας και ο Dr Hesham Hassan, καθηγητής Αραβικών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές της Αραβικής γλώσσας, καθώς και σε όσους διδάσκονται την Αραβική γλώσσα και θα συμμετέχουν στις εξετάσεις, ή επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τη διδασκαλία της Αραβικής γλώσσας και τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν το πτυχίο ALPT.

Είσοδος ελεύθερη.

* Οι εξετάσεις πιστοποίησης για την Αραβική γλώσσα θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK (Τσιμισκή 80) σε συνεργασία με το Μορφωτικό τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 80, 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤEL/FAX: 2310225717

Email: [email protected]

www.speak.edu.gr

 

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Εβδομάδα Γλωσσών στα SPEAK Εβδομάδα Γλωσσών στα SPEAK
ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 – Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 – Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα
ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις
Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο! Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο!
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube