Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το FAIRYTALE!

fairytales-zaxaroplastiki-pentamorfi-fb_post2 press release

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και στον Πειραιά συμμετέχουν στον πιο «παραμυθένιο» Διαγωνισμό!

Το παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ζωντανεύει ξανά μέσα από τις γλυκιές δημιουργίες των σπουδαστών Ζαχαροπλαστικής, των οποίων οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι συνταγές τους θα πάρουν μορφή στο αγαπημένο παραμυθοπωλείο Fairytale, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Οι μελλοντικοί Ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κατέθεσαν τις προτάσεις τους, οι οποίες βασίζονταν στη γνωστή ιστορία της Μπελ και του Τέρατος, που μέσα από συστατικά σοκολάτας, παγωτού, malteser, caprice, μπισκότων oreo και μεγάλης ποσότητας ζάχαρης, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 21:00 μ.μ. , στο Fairytale (Ν. Τρυπιά 48-50, Νέα Φιλαδέλφεια), θα παρουσιάσουν τις γλυκές τους δημιουργίες, που θα είναι εμπνευσμένες από το αγαπημένο παραμύθι και θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού!

Η νικήτρια συνταγή που θα ψηφιστεί, θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο των προσφερόμενων γλυκών του Fairytale!

«Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει»!

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

“COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα “COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα
Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis
«ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ATHENS SCHOOL FESTIVAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube