Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ «Για να καταφέρεις σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις, πρέπει να το διασκεδάζεις»

untitled-38

untitled-46untitled-56untitled-63untitled-66

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

«Για να καταφέρεις σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις, πρέπει να το διασκεδάζεις»

 

Προσκεκλημένος του τομέα ΜΜΕ & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα ήταν ο  πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής, Παναγιώτης Γιαννάκης για να μιλήσει στους σπουδαστές για τη ζωή του, τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες στο χώρο του αθλητισμού είναι ότι η πλειοψηφία των καλών παικτών δεν γίνονται αντίστοιχα και καλοί προπονητές. Κάπου εκεί, έρχεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης για να μας διαψεύσει, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως ένας πρωτοκλασάτος παίκτης μπορεί να  γίνει άρτιος προπονητής.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα ύστερα από πρωτοβουλία του Γιώργου Κογκαλίδη. Ο «Δράκος» μίλησε στους νέους δημοσιογράφους, δίνοντας τους πολύτιμες συμβουλές για το μέλλον. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε χαρακτηριστικά για την υπόθεση Εθνική: “Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμένα. Το να υπηρετεί κάποιος την Εθνική Ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Ότι και να γίνει, είναι απαραίτητο να υποστηρίζουμε όποιον δουλεύει στην Εθνική.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ενδιαφέρουσα face to face ομιλία του δήλωσε πολλά και ενδιαφέροντα που «κέρδισαν» όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: «Τα νέα παιδιά έχετε πολλούς πειρασμούς, αλλά πρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που θέλετε να κάνετε. Στη ζωή σας πρέπει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε, αρκεί να μην φοβάστε να χάσετε. Πρέπει να προσπαθείτε συνεχώς. Όταν έχετε πάθος για κάτι και ψάχνετε, είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθείτε.  Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό είναι ένα εφόδιο για εσάς, που πρέπει να αξιοποιήσετε. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι, να μην νευριάζετε και να έχετε υπομονή. Πρέπει να αντέχεις να φας 40 πόντους στο κεφάλι. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τέλος, σας προτείνω να ασχοληθείτε και με τον αθλητισμό, καθώς αυτά που έχω ζήσει εγώ είναι εκπληκτικά και το ίδιο θα νιώσετε και εσείς».

To IEK ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της δέσμευσής του για πληρέστερη ενημέρωση των σπουδαστών του, διοργανώνει τη συγκεκριμένη επίσκεψη για να τους προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα ζωντανό θρύλο του αθλητισμού και να ακούσουν εμπειρίες και βιώματα που θα φανούν χρήσιμα στη ζωή και την καριέρα τους.

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: ,

Δείτε επίσης:

Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το FAIRYTALE! Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το FAIRYTALE!
#AKMI Gastronomy Festival – join| taste| create #AKMI Gastronomy Festival – join| taste| create
ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ THESSALONIKI STREET FOOD FESTIVAL ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ THESSALONIKI STREET FOOD FESTIVAL
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ  «Ήξερα πως θα έβγαζαν το θέμα της εξαφάνισης» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ «Ήξερα πως θα έβγαζαν το θέμα της εξαφάνισης»
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube