Ομορφιά, Λάμψη και όσα αγαπά κάθε γυναίκα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

_DSC3103

_DSC3206

_DSC3281

DSC_7282

DSC_7391

IMG_6545

 

BE THE WOMAN OF THE DAY

Ομορφιά, Λάμψη και όσα αγαπά κάθε γυναίκα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ακόμη μία χρονιά τίμησε την «Ημέρα της Γυναίκας» σε όλη την Ελλάδα, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Για άλλη μια χρονιά γιόρτασε εντυπωσιακά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με beauty events, ομιλίες, και πολλά δώρα, υποστηρίζοντας παράλληλα το έργο τηςΜ.Κ.Ο. «Στόχος – Πρόληψη».

 

Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για μία ολόκληρη εβδομάδα, το Beauty Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκε στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos αντίστοιχα, όπου σε συνεργασία με τα Sephora, ανέλαβε το μακιγιάζ και την περιποίηση κάθε γυναίκας με την σφραγίδα της MAKE UP FOR EVER.

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω ενεργειών το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, διοργάνωσε για την Ημέρα της Γυναίκας, σειρά ομιλιών, κατά τη διάρκεια των οποίων, καλύφθηκαν θέματα από την κα. Ειρήνη Μαρή, Ψυχολόγο, Εμπειρογνώμονα σε Θέματα Φύλου – Στέλεχος Κ.Ε.Θ.Ι., την κα. Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner της Focus Bari και την κα. Μαριλένα Στρατοπούλου – Κιτσοπάνου, Πρόεδρο της Μ.Κ.Ο. «Στόχος – Πρόληψη».

 

Οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και στο One Salonica Outlet Mall, όπου υποδέχτηκαν τις γυναίκες στα Sephora και τις έκαναν να λάμπουν με προϊόντα Made In Sephora.

 

Οpen Day Ομορφιάς και από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη. Στο λαμπερό event ήταν προσκεκλημένες όλες οι γυναίκες τις Κρήτης, οι οποίες επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της σχολής και αφέθηκαν στα μαγικά χέρια των ειδικών, απολαμβάνοντας μια γιορτή ομορφιάς αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνες! Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του Beauty & Fashion Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ανέλαβαν εντελώς δωρεάν το μακιγιάζ & την περιποίηση νυχιών των γυναικών, που είχαν την τιμητική τους.

 

Γιορτή της Γυναίκας, όμως, χωρίς δώρα δε γίνεται. Γι′ αυτό καθ” όλη την διάρκεια των beauty events πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις πλούσιων δώρων ομορφιάς και φυσικά εκπαιδευτικά δώρα από το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!

 

Κοδριγκτώνος 16, 112 57 , AΘΗΝΑ
(.: 210 8224074

*.: ntsi@iek-akmi.edu.gr

:.: www.iek-akmi.edu.gr

 

www.facebook.com/iekAKMIedu?fref=ts

www.youtube.com/user/akmigreece

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: ,

Δείτε επίσης:

Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το FAIRYTALE! Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το FAIRYTALE!
#AKMI Gastronomy Festival – join| taste| create #AKMI Gastronomy Festival – join| taste| create
ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ THESSALONIKI STREET FOOD FESTIVAL ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ THESSALONIKI STREET FOOD FESTIVAL
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ  «Ήξερα πως θα έβγαζαν το θέμα της εξαφάνισης» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ «Ήξερα πως θα έβγαζαν το θέμα της εξαφάνισης»
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube