Ο Έκτορας Μποτρίνι στο IEK New York Θεσσαλονίκης για το σεμινάριο: «Τεχνικές Μοντέρνας Ιταλικής Κουζίνας» Δευτέρα 27/03/2017, στο Grand Hotel Palace

ettorebotrini

Δωρεάν σεμινάριο με περιορισμένες θέσεις.

Δήλωση συμμετοχής: https://www.ieknewyork.gr/botrini/

O ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΕΦ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ Michelin ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ NEW YORK- ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NEW YORK COLLEGE

Ο διάσημος και πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και κάτοχος του πολυπόθητου αστεριού Michelin για 2 συνεχείς χρονιές στο εστιατόριο του, προέβη σε συνεργασία  με το ΙΕΚ NEW YORK, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, που αποσκοπεί στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του σε ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΥ συνδυάζοντας εργαστηριακή και θεωρητική εκπαίδευση, έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν με τον καλύτερο και πιο εξειδικευμένο τρόπο την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα, υπό την καθοδήγηση τόσο του κου Μποτρίνι όσο και της υπόλοιπης ομάδας καταξιωμένων σεφ του χώρου.

Το ΙΕΚ NEW YORK είναι το μοναδικό Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με Αμερικανικά Standards Εκπαίδευσης που βοηθά τους σπουδαστές του να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία και σε διάρκεια 2 ετών να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες γνώσεις ανοίγοντας τους πόρτες για υψηλή καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310889879 (Θεσσαλονίκη) και στο 2103242954 (Αθήνα) ή επισκεφθείτε το www.ieknewyork.gr

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

«8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου  – ΓΕΦΥΡΕΣ»  12-22 Οκτωβρίου 2017 «8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου – ΓΕΦΥΡΕΣ» 12-22 Οκτωβρίου 2017
MEDITERRANEAN COLLEGE – 1ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ MEDITERRANEAN COLLEGE – 1ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Σπουδές Ποδιατρικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Σπουδές Ποδιατρικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
“COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα “COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube