Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

web-Festival-Epistimwn-2017

Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο:  «De La Salle Science Festival»

 στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, από τις 10.30΄έως τις 14.00΄, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες του, με μια «Ημέρα Γνωριμίας» – Open Day, και καλεί  το κοινό της πόλης στο Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο:  «De La Salle Science Festival».

Μεγάλοι και μικροί θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το  γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα, επιλέγοντας τις δράσεις που τους ενδιαφέρουν όπως:  εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, “escape rooms”, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δράσεις!

Όλες οι παραπάνω δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη και τη συνεργασία σημαντικών φορέων της πόλης όπως: Α.Π.Θ. / Τμήμα Γεωλογίας, Φιλεκπαιδευτικού σωματείου eduACT (επίσημος συνεργάτης του FirstLegoLeague σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία), Ινστιτούτου Ψηφιακής Μάθησης και Επικοινωνίας “NOUS”.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί καφέ και αναψυκτήριο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου, που θα προσφέρουν στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης στους παρευρισκόμενους.

Πληροφορίες: Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου lpapadopoulou@epidirect.gr

Κωνσταντίνα Χαρίση, kcharisi@epidirect.gr, T: 2310 227 225

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: 

Δείτε επίσης:

13ο «Αθλητικό Φεστιβάλ» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» 13ο «Αθλητικό Φεστιβάλ» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ     World Leaders in Debate Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ World Leaders in Debate
“ALUMNI LEADERSHIP AWARD 2017” “ALUMNI LEADERSHIP AWARD 2017”
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube