Γίνε Παιδαγωγός με Πτυχίο από το πρώτο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

 

mc_logo_bordo

Γίνε Παιδαγωγός με Πτυχίο από το πρώτο σε κατάταξη

Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.

Το BA (Hons) Early Childhood Studies προσφέρει στους φοιτητές τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να εργαστούν ως επαγγελματίες παιδαγωγοί. Το πρόγραμμα εξετάζει σε βάθος τον τρόπο ανάπτυξης, μάθησης και σκέψης των παιδιών, από τη βρεφική ηλικία έως και την ηλικία των 8 ετών, μέσα από τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Εκπαίδευσης και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στην Προσχολική Αγωγή, με το πρόγραμμα:

BΑ (Hons) in Early Childhood Studies

Γιατί:

 • Παρέχει αναγνωρισμένο πτυχίο από το University of Derby, το οποίο είναι Νο16 στη γενική κατάταξη των Βρετανικών Πανεπιστημίων και Νο 1 σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, σε σπουδές Εκπαίδευσης (Guardian University Guide, 2017).

 • Προσφέρει δομημένο πλαίσιο πρακτικής άσκησης με εποπτεία και δημιουργία portfolio για ενίσχυση του βιογραφικού πριν την αποφοίτηση.

 • Περιλαμβάνει εργαστηριακά μαθήματα αισθητικής αγωγής (εικαστικών, μουσικής, θεάτρου) για ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.

 • Η αξιολόγηση δε βασίζεται σε γραπτές εξετάσεις, αλλά σε εναλλακτικούς τρόπους, όπως εργασίες, παρουσιάσεις, έρευνα και online tests.

 • Η εκπαιδευτική διαδικασία πλαισιώνεται από εκπαιδευτικές επισκέψεις, εθελοντικά events, σεμινάρια, συμμετοχή σε συνέδρια κ.α.

 • Η διδασκαλία γίνεται σε ελληνικά και αγγλικά.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College:

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

www.medcollege.edu.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

MEDITERRANEAN COLLEGE 5ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (STUDENT EXCELLENCE CONFERENCE 2017) MEDITERRANEAN COLLEGE 5ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (STUDENT EXCELLENCE CONFERENCE 2017)
Εβδομάδα Εθελοντισμού Mediterranean College 3 -7 Απριλίου 2017 Εβδομάδα Εθελοντισμού Mediterranean College 3 -7 Απριλίου 2017
Workshop της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του 7ου INFOCOM SECURITY Workshop της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του 7ου INFOCOM SECURITY
H Σχολή Ψυχολογίας και το Γραφείο Αποφοίτων (Alumni Office) του Mediterranean College διοργανώνουν παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ψυχο-Ιστορήματα: Ερμηνευτικές ιστορίες για ψυχο-συναισθηματικές έννοιες.” H Σχολή Ψυχολογίας και το Γραφείο Αποφοίτων (Alumni Office) του Mediterranean College διοργανώνουν παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ψυχο-Ιστορήματα: Ερμηνευτικές ιστορίες για ψυχο-συναισθηματικές έννοιες.”
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube