Γίνε Παιδαγωγός με Πτυχίο από το πρώτο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

 

mc_logo_bordo

Γίνε Παιδαγωγός με Πτυχίο από το πρώτο σε κατάταξη

Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.

Το BA (Hons) Early Childhood Studies προσφέρει στους φοιτητές τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για να εργαστούν ως επαγγελματίες παιδαγωγοί. Το πρόγραμμα εξετάζει σε βάθος τον τρόπο ανάπτυξης, μάθησης και σκέψης των παιδιών, από τη βρεφική ηλικία έως και την ηλικία των 8 ετών, μέσα από τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.

Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Εκπαίδευσης και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στην Προσχολική Αγωγή, με το πρόγραμμα:

BΑ (Hons) in Early Childhood Studies

Γιατί:

  • Παρέχει αναγνωρισμένο πτυχίο από το University of Derby, το οποίο είναι Νο16 στη γενική κατάταξη των Βρετανικών Πανεπιστημίων και Νο 1 σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, σε σπουδές Εκπαίδευσης (Guardian University Guide, 2017).

  • Προσφέρει δομημένο πλαίσιο πρακτικής άσκησης με εποπτεία και δημιουργία portfolio για ενίσχυση του βιογραφικού πριν την αποφοίτηση.

  • Περιλαμβάνει εργαστηριακά μαθήματα αισθητικής αγωγής (εικαστικών, μουσικής, θεάτρου) για ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.

  • Η αξιολόγηση δε βασίζεται σε γραπτές εξετάσεις, αλλά σε εναλλακτικούς τρόπους, όπως εργασίες, παρουσιάσεις, έρευνα και online tests.

  • Η εκπαιδευτική διαδικασία πλαισιώνεται από εκπαιδευτικές επισκέψεις, εθελοντικά events, σεμινάρια, συμμετοχή σε συνέδρια κ.α.

  • Η διδασκαλία γίνεται σε ελληνικά και αγγλικά.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες

του Mediterranean College:

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

www.medcollege.edu.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College στηρίζουν το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής για την προστασία της δημόσιας υγείας από τραυματισμούς ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College στηρίζουν το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής για την προστασία της δημόσιας υγείας από τραυματισμούς
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής, με Χορηγούς Εκπαίδευσης ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής, με Χορηγούς Εκπαίδευσης ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College
Mediterranean College – School of Psychology Mediterranean College – School of Psychology
Mediterranean College – 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ειδικής Αγωγής «Ειδική Αγωγή & Συνεκπαίδευση: Παιδαγωγικές Διαστάσεις και Συμβουλευτικές Προσεγγίσεις» Mediterranean College – 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ειδικής Αγωγής «Ειδική Αγωγή & Συνεκπαίδευση: Παιδαγωγικές Διαστάσεις και Συμβουλευτικές Προσεγγίσεις»
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube