Σεμινάριο της WAHL με τον Carl Blake στο ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος!

DSC_2141thum-768x518

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Νίκος Αμάραντος σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία της Wahl , Τσομπάρης Ιωάννης, διοργάνωσαν σεμινάριο/workshop με προσκεκλημένο για πρώτη φορά στην Αθήνα ,αποκλειστικά για το ΚΔΒΜ1 Κομμωτικής Νίκος Αμάραντος, τον Carl Blake της Wahl Αrtistic Τeam! 

Ο κομμωτής Carl Blake
Με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο, ο Carl Blake ειδικεύεται στις ανδρικές κομμώσεις από το 1990 όταν η τεχνική του και το δημιουργικό του ταλέντο άρχισε να ανθίζει στην ανδρική περιποίηση. Η δίψα για τη δημιουργικότητα τον οδήγησε να εργαστεί στα κορυφαία κομμωτήρια του Λονδίνου & έχει κερδίσει 2 φορές τον τίτλο Men’s Hairdresser Of The Year! Ο Carl παρουσιάζει νέες τεχνικές κουρεμάτων με τις κορυφαίες μηχανές Wahl σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Το Σεμινάριο
Οι εκπαιδευτές/τριες του ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε νέες τεχνικές με μηχανές κουρέματος για την ανδρική περιποίηση και όχι μόνο, να γνωρίσουν όλα τα μοντέλα της εταιρίας και τον τρόπο λειτουργίας τους με σκοπό την μετάδοση της τεχνογνωσίας στους σπουδαστές μας.
Στο σεμινάριο συμμετείχε ως εισηγητής και ο κομμωτής Παύλος Κεντρωτάς.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κομμωτήριο του ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ» Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ»
Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Εκδήλωση – Σεμινάριο Εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα Εκδήλωση – Σεμινάριο Εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα
Σεμινάριο Cloud Security από το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Σεμινάριο Cloud Security από το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube