ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016

smfathens

H πλέον επιτυχημένη διοργάνωση για τους λάτρεις των 2 τροχών πάει… Γκάζι και ο Τομέας Μηχανολογίας & Μεταφορών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει ως Υποστηρικτής, στη μεγαλύτερη γιορτή για τη μοτοσικλέτα και το scooter που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για 5η συνεχή χρονιά!

Ο λόγος για το Athens Scooter Moto Festival (SMF) 2016 που θα φιλοξενηθεί στο χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από τις 20 έως τις 23 Μαΐου.

Οι εκπλήξεις και τα δώρα που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές για τους επισκέπτες, περιλαμβάνουν 1 ετήσια υποτροφία από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την ειδικότητα «Τεχνικός Μηχανοτρονικής», για έναν μεγάλο τυχερό που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ενώ άλλοι 10 επισκέπτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στα Social Media, προσφορά του CARIERRA Γλυφάδας (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΔΥΟ), φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Στο φετινό Scooter Moto Festival, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διάφορα shows και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας ετοιμάζει μια θεματική έκθεση με σπάνιες κλασικές μοτοσικλέτες. Περισσότερες από 12 Λέσχες θα βρίσκονται στο SMF, με στόχο να μοιραστούν με τους επισκέπτες την αγάπη τους για τους δύο τροχούς.

Εξάλλου, μαθήματα τεχνικής οδήγησης θα δώσει η διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή «CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL» στο κτίριο Δ10.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Scooter Moto Festival -Αθήνα 2016:  http://www.smf.events

ΙΝFO:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου, 210 9640117
http://www.iek-xini.edu.gr/, www.facebook.com/iekxiniglyfada

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Καταλυτικά τα συμπεράσματα του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την Αθηναϊκή Ριβιέρα Καταλυτικά τα συμπεράσματα του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
«New Year – New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια! «New Year – New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια!
Στην Έκθεση «DigitalRevolution» οι σπουδαστές Πληροφορικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας Στην Έκθεση «DigitalRevolution» οι σπουδαστές Πληροφορικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube