Σεμινάριο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας – Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα επιδότησης νέων αγροτών από τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας Χαλκιδικής

epidotisi_neon_agroton

Πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση για το πρόγραμμα επιδότησης νέων αγροτών, αλλά και για τα προγράμματα ενισχύσεων ανά περιφέρεια θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο-διάλεξη που διοργανώνει ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με εισηγητή τον διευθυντή Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Χαλκιδικής, Κώστα Τερτιβανίδη, γεωπόνο, PhD, Msc, τον πλέον αρμόδιο να δώσει απαντήσεις.

Στην εποχή κατά την οποία πολλοί νέοι στρέφονται επιχειρηματικά στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ γίνεται αρωγός και συμπαραστάτης στην αγωνία τους να ενημερωθούν όσο το δυνατόν πληρέστερα από ανθρώπους ειδικούς σε αγροτικά θέματα.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα πληροφορηθούν για τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα επιδότησης νέων αγροτών, τον τρόπο υποβολής υποψηφιότητας, τους κλάδους αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας για τους οποίους μπορούν να καταθέσουν πρόταση, ανά περιφέρεια, τη διάρκεια υλοποίησης επιχειρηματικού σχεδίου και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτό, τα ποσά της επιδότησης και τον τρόπο καταβολής τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Μαΐου, στις 3 μ.μ., στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, 1ος όροφος, Βαλαωρίτου 9.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το πρόγραμμα νέων αγροτών και να εισέλθει στον τομέα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

Σεμινάριο Cloud Security από το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Σεμινάριο Cloud Security από το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
«Σαλιγκάρια: Εκτροφή και Διατροφική Αξία» «Σαλιγκάρια: Εκτροφή και Διατροφική Αξία»
Σεμινάριο της Ισπανικής Ακαδημίας Σεμινάριο της Ισπανικής Ακαδημίας
Σεμινάριο της WAHL με τον Carl Blake στο ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος! Σεμινάριο της WAHL με τον Carl Blake στο ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος!
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube