Δύο Βραβεία για τη θεατρική ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Η βραβευμένη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Η βραβευμένη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο».

Η θεατρική ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» κατάφερε να  ενθουσιάσει το κοινό και την κριτική επιτροπή στο πρωτότυπο σενάριο του χημικού κ. Δημήτρη Γαβριήλ, στο έργο «Χημεία και Τέρατα».

Για άλλη μια φορά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ξεχώρισε κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης συνολικής παρουσίασης καθώς και το βραβείο της καλύτερης μουσικής επένδυσης.

Το έργο σκηνοθέτησε και χορογράφησε η θεατρολόγος κ. Πέννυ Γραικού και την μουσική επιμελήθηκε ο βιολόγος κ. Δημήτρης Καρατζάς.

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Κολεγίου έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους μαθητές και τους συναδέλφους  βεβαιώνοντας  πως η αγάπη, η δημιουργικότητα και η ομαδικότητα θα συνεχίσουν να αποφέρουν καρπούς.

Στιγμιότυπο από τον Διαγωνισμό «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο»

Στιγμιότυπο από τον Διαγωνισμό «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο»

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

2οι Φιλολογικοί Αγώνες  μαθητών Γυμνασίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» 2οι Φιλολογικοί Αγώνες μαθητών Γυμνασίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
2o Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival»,  στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» 2o Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival», στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ – Α Βραβείο Μουσικής! Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ – Α Βραβείο Μουσικής!
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ανοίγει τις πόρτες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube