Διαγωνισμός ΙΕΚ ΑΚΜΗ #myselfielove

selfie-post2

Θέλεις να κάνεις μια ξεχωριστή έκπληξη στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου;

Πώς θα σου φαινόταν αν του/ της προσέφερες ένα ταξίδι 3 διανυκτερεύσεων (18-22 Φεβρουαρίου) για 2 άτομα, στο BANSKO;

LOVE is in the SHARE!!!

Διεκδίκησε το ταξίδι ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Κάνε follow @iekakmiedu στο Instagram (https://www.instagram.com/iekakmiedu/)
 • Ανέβασε φωτογραφία με κάτι/κάποιον που αγαπάς με το hashtag #myselfielove στην περιγραφή! Μην παραλείψεις να κάνεις mention @iekakmiedu στο Instagram!
 • Κοινοποίησε την «αγάπη» σου στο Facebook
 • Μάζεψε likes και κέρδισε!

 

Όροι συμμετοχής 

 1. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να προηγηθεί follow στη σελίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο instagramκαι κοινοποίηση στο facebook.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν τα άτομα που σχετίζονται με τον παρόν διαδικτυακό τόπο (διαχειριστές, συντάκτες, συνεργάτες), καθώς και συγγενής πρώτου βαθμού.
 3. Νικητής του διαγωνισμού θα καταστεί το άτομο, του οποίου η φωτογραφία θα μαζέψει τα περισσότεραLikes σε instagram & facebook.
 4. Ο νικητής θα ενημερωθεί την επομένη της λήξης του διαγωνισμού και πρέπει να απαντήσει στο μήνυμα εντός 48 ωρών αναφέροντας την επιθυμία του ως προς την αποδοχή ή την απόρριψη του δώρου. Σε περίπτωση που δεν δοθεί κάποια απάντηση εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος ή γίνει απόρριψη του δώρου, θα επιλεγεί το άτομο που συγκέντρωσε τα περισσότερα Likes μετά τον πρώτο νικητή!
 5. Το δώρο του διαγωνισμού θα εξαργυρωθεί από τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

 

Έναρξη και λήξη διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και λήγει την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μια μέρα μετά την λήξη του διαγωνισμού, στα social media του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Άρθρα Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

“COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα “COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα
Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!
Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2017 – Online Διαγωνισμός Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2017 – Online Διαγωνισμός
banner_fryganiotis_728x90_new

 

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube