Βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης!

DSC04980

Ο 4οςΔιεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, με πρωτοφανή επιτυχία και ανταπόκριση από τους χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι παρά την καταρρακτώδη βροχή, έδωσαν το δυναμικό παρόν.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχοντας ως οδηγό της φράση:

«Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!»

και με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης συμμετείχεστον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης , με την ομάδα τρεξίματος XINISRUNNERS , στηρίζοντας ενεργά τις παράλληλες κοινωνικές και πολιτιστικές του δράσειςτης διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου, θέλοντας να τιμήσει τους συντελεστές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2015 τελετή βράβευσης, στο ξενοδοχείο GrandHotel στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία με τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον αγώνα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

DSC04970

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

EDUCATION BUSINESS AWARDS 2016 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ EDUCATION BUSINESS AWARDS 2016 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ
«Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης»,  η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ  για διέξοδο από την οικονομική κρίση «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης», η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για διέξοδο από την οικονομική κρίση
MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου! MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου!
Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube