ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Οι νικητές των «Oscar» εκπαίδευσης είναι…

new 9-9 ΑΦΙΣΑ VILLAGE CINEMAS.cdr

Ο μεγάλος διαγωνισμός των Village Cinemas & του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ ανέδειξε τους τυχερούς

Τα Village Cinemas & o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έδωσαν τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών στην ειδικότητα που επιθυμούν!

O διαγωνισμός διήρκησε από τις 27 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos και ανέδειξε 6 τυχερούς οι οποίοι κερδίζουν υποτροφίες σπουδών για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και το Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είχαν όλοι όσοι αγόρασαν εισιτήριο για οποιαδήποτε προβολή στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού είναι τα εξής:

 • 1 πλήρη υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ
  1. Δημήτρης Αναστασόπουλος
 • 1 πλήρη υποτροφία σπουδών στο Mediterranean College
  1. Όλγα Νακίδου
 • 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ
  1. Γιώργος Ξυδάς
  2. Εριέττα Παναγιώτη
 • 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στο Mediterranean College
  1. Κατερίνα Σιμοπούλου
  2. Ματίνα Ολυμπίου

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμού επιδοτήθηκαν με ειδικά δίδακτρα 25% για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College και επιδότηση διδάκτρων 30% για σπουδές στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1 και το Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ 2.

 

Πληροφορίες:

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, T. 2310-552406

www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Υποτροφίες Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ? ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ NEW YORK COLLEGE ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ? ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ NEW YORK COLLEGE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ 6-16 ΕΤΩΝ «Ρωμαίος + Ιουλιέτα x6» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ 6-16 ΕΤΩΝ «Ρωμαίος + Ιουλιέτα x6»
«BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! «BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ» ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ NEW YORK LANGUAGES ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ» ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ NEW YORK LANGUAGES
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube