«1500 παιδιά ζωγραφίζουν για το Φωτεινό Αστέρι»

1309787

Σας περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουνίου  στην Πλατεία Γεωργίου στην  ομαδική έκθεση ζωγραφικής από μαθητές της πόλης μας. Πάνω από 1500 μικροί μας φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης στα παιδιά της πόλης μας που οι οικογένειές τους πλήττονται από την κρίση .

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι, καλούμε τους μεγάλους και μικρούς μας φίλους να επισκεφτούν την έκθεση του Φωτεινού Αστεριού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έκθεση με τις ζωγραφιές των μαθητών, happenings, παιχνίδια, μουσική και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Σας περιμένουμε όλους…

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του  Δ.Σ ‘’Φωτεινό Αστέρι’’

Τηλ :  2611122497-6981044800
email:   [email protected]

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: ,

Δείτε επίσης:

Μυστικοί κήποι και αντανακλάσεις – Έκθεση Ζωγραφικής της Άννας Αργυράκη Μυστικοί κήποι και αντανακλάσεις – Έκθεση Ζωγραφικής της Άννας Αργυράκη
Τέχνη ……μετά μουσικής! Από τους μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Τέχνη ……μετά μουσικής! Από τους μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά – Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Έκθεση Ζωγραφικής για τα παιδιά της «Αμυμώνης» ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά – Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Έκθεση Ζωγραφικής για τα παιδιά της «Αμυμώνης»
Χ. Κυριαζίδης, Σαρκοφάγοι: Έκθεση ζωγραφικής στο Remezzo Χ. Κυριαζίδης, Σαρκοφάγοι: Έκθεση ζωγραφικής στο Remezzo
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube