«ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ» – Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE

«ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ» - Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE

«Η δημοσιογραφία μου έχει μάθει να ψάχνω και ν’ ακούω»…

Η νομική, η δημοσιογραφία και η πολιτική ήταν οι άξονες της συζήτησης της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνας Ταχιάου, με τους φοιτητές Δημοσιογραφίας, του Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

Η δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται και ως «άνθρωπος με όρεξη για τα πράγματα». Υπήρξε από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που παρενέβαινε συχνά μέσω αρθρογραφίας και τηλεοπτικών εμφανίσεων, προβάλλοντας τις πολιτικές θέσεις του Ποταμιού.

Οι εύστοχες ερωτήσεις των νέων δημοσιογράφων, διαδέχονταν η μία την άλλη και η κα Χριστίνα Ταχιάου, με περισσή ειλικρίνεια, προσπάθησε να δώσει απάντηση σε όλες. «Γιατί πολιτεύτηκε με το Ποτάμι»; «Το κόμμα είναι διατεθειμένο να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση»; «Είναι χρήσιμη η MOMA»; «Πώς θ’ αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας παραγωγής»;

Η κα Ταχιάου δεν εγκαταλείπει για την ώρα τη δημοσιογραφία αλλά τάσσεται υπέρ του «ασυμβίβαστου» για την περίοδο που τελεί ως βουλευτής. Η συνέντευξη κατέληξε με το συμπέρασμα ότι «ζούμε σ’ έναν κόσμο που πρέπει να έχουμε συμμάχους» τονίζοντας παράλληλα ότι «πρέπει να σταματήσουμε να κουκουλώνουμε τα προβλήματά μας».

Το Mediterranean College, με συνέπεια και προσήλωση στο έργο που έχει αναλάβει απέναντι στους φοιτητές του, συνηθίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης, στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει, και την παροχή πραγματικών εμπειριών, για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Πληροφορίες:

Mediterranean College: Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη

T. 2310 547708, U. http://www.medcollege.edu.gr/

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Συνεντεύξεις Tags: , ,

Δείτε επίσης:

H Σχολή Ψυχολογίας και το Γραφείο Αποφοίτων (Alumni Office) του Mediterranean College διοργανώνουν παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ψυχο-Ιστορήματα: Ερμηνευτικές ιστορίες για ψυχο-συναισθηματικές έννοιες.” H Σχολή Ψυχολογίας και το Γραφείο Αποφοίτων (Alumni Office) του Mediterranean College διοργανώνουν παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: “Ψυχο-Ιστορήματα: Ερμηνευτικές ιστορίες για ψυχο-συναισθηματικές έννοιες.”
“ Ένα περιστατικό – τρεις ψυχοθεραπευτές: Επιλέγοντας την καταλληλότερη  ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.” “ Ένα περιστατικό – τρεις ψυχοθεραπευτές: Επιλέγοντας την καταλληλότερη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.”
Mediterranean College-Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών & αποφοίτων του Mediterranean College-Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών & αποφοίτων του
Αλληλεγγύη και συγκίνηση στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΙΕΚ ΑΛΦΑ- Mediterranean College και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. Αλληλεγγύη και συγκίνηση στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΙΕΚ ΑΛΦΑ- Mediterranean College και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
xatzivei_new_728_90
banner_fryganiotis_728x90_new

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube